Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-05-2018 10:49:31

neighbour666666
Membre
Date d'inscription: 16-09-2015
Messages: 179

Nike Air Max 270 News, Colorways, Releases | SneakerFiles

Nike kwam met een minimalistische vertolking voor een van zijn iconische modellen met de val van de Air Max 97 Ultra 17. Nike slaagde erin deze geactualiseerde vorm esthetisch verantwoord te houden met synthetisch materiaal aan de bovenkant, dat de onderscheidende reflecterende kwaliteit van deze Air Max behield. variant. Door de zool opnieuw in te koelen en de hoeveelheid lucht in zijn kenmerkende schokdempende eenheid in de zool aan te passen, wordt veel van het gewicht van het oorspronkelijke silhouet weggesneden. Echter, liefhebbers van sneakers zijn tevreden met de mate van comfort, gemak en flexibiliteit die ze ontvangen van Adidas Originals dit gemodificeerde model. Deze sneaker, die voor $ 160 debuteerde, wordt door de meeste retailers aangeboden tegen opvallende prijzen. Nike heeft de originele Air Max 1 uitgebracht, een silhouet dat wordt beschouwd als een van de meest iconische sneakers van het merk. Gemaakt door de legendarische sneakerontwerpster Tinker Hatfield, was de Air Max 1 de eerste schoen die de Swoosh uitbracht en die de Air-technologie van het merk liet zien met een zichtbaar venster op de zool.

Nike was de eerste die 'lucht' opnam in de tussenzool van zijn schoenen, terwijl ze tegelijkertijd ook zichtbaar was. Het was vanuit dit idee dat de Nike Air Max werd geboren en in de loop der jaren een evolutie van het model in verschillende versies voortgebracht. Deze retro-running sneakers, gemaakt voor zowel mannen als vrouwen, staan vooral bekend om hun uitstekende comfort en flexibiliteit, waardoor ze ook kunnen worden omgezet in een geweldige schoen voor dagelijks gebruik. Bij elke stap wordt extra demping geleverd, de 'lucht' zorgt ook voor het meest vloeiende traject bij elk gebruik. Bij sivasdesacalzo vindt u een aantal exclusieve modellen in verschillende kleuren en maten voor de beste prijs. Als u op zoek bent naar een Golden Goose Beige Wit veelzijdige en duurzame schoen, kan Nike Air Max geen betere optie zijn. Air bestaat uit perslucht in een flexibele, maar toch resistente tas. Gevestigd in de tussenzool worden de Air Sole-eenheden samengedrukt om de kracht van de impact te verminderen, zodat ze zich onmiddellijk herstellen in hun oorspronkelijke vorm en uw spieren, gewrichten beschermen

Net als de Air-units op alle VaporMax-schoenen, worden de bubbels van de Air Max in de Verenigde Staten gemaakt in Nike's nieuwe Oregon-fabriek. Dus je krijgt niet alleen een frisse sneaker, maar een die komt met wat frisse lucht uit Oregon. De zwarte en roze versie die je hier ziet, verschijnt de eerste keer in februari, maar verwacht nog veel meer kleurvarianten (zoals een felbegeerde triple black-versie) op de schappen op Nike Air Max Day (26 maart) .2017 was vol met geruchten over de release van de gloednieuwe Nike Air Max 270. Woord op straat was dat de stijl zou debuut maken op Air Max Day, maar het lijkt erop dat we niet veel langer hoeven te wachten. De nieuwste editie van Nike is een eerbetoon aan zijn vorige Air Max-verleden. - geïnspireerd door de Air Max afstamming uit de vroege jaren 1990, Adidas Superstar 80s G-snk 7 Wit Luminous specifiek van zowel de 1991 Air Max 180 en Air Max 93.

De Air Max 270 Flyknit sloten de gemanipuleerde en monogaas van het basismodel af voor een Flyknit-bovenwerk uit één stuk dat het uiterlijk van de sneaker dramatisch verandert. Het beschikt ook over de langste Air Max-eenheid die Nike ooit heeft gemaakt. Het hielgedeelte van de schoen wordt afgeslankt voor de premium-variant (de treklippen zijn ook verwijderd) terwijl de branding supermaat krijgt; de schoen gebruikt één grote Swoosh die zich uitstrekt van de voorvoet tot de middenvoet aan de zijkanten met een enorme "270" branding op de mediale zijkanten.

Hors ligne

 

Pied de page des forums